VÄLKOMMEN TILL DOLCE VITA

Pizzeria på Kungsholmen

Hämtpizza i Stockholm

Ibland passar det bättre att äta lunchen eller middagen hemma. Vad passar då bättre än att låta oss laga maten och ta hem den? Vi har ett stort utbud av vällagad och utsökt mat för avhämtning. Du kan välja på härliga pastarätter, sallader och såklart vår delikata pizzor!

Självklart finns det en barnmeny och härliga italienska desserter efter maten. Och såklart en perfekt komponerad espresso om så önskas.

När du köper en hämtpizza av oss får du helt enkelt med dig en bit av italien med dig hem!

 

Se vår à la carte meny!

...

Italiensk stämning

När du besöker Dolce Vita på Kungsholmen i Stockholm blir du väl omhändertagen. Vi har skapat en bit av Italien där du garanterat kommer att få en trevlig kväll med vällagade och fantastiska italienska rätter. Många italienare som besöker oss kommer tillbaka och det ser vi som ett gott tecken.

Vi har ett stort utbud av pizzor för alla smaker. Men vi har självklart andra italienska rätter som pasta, kött, fisk och vegetariskt. Hos oss är alla välkomna, såväl gammal som ung, och vi har självklart barnmeny. Efter måltiden kan du välja på fantastiska italienska desserter och såklart en god espresso.

Allt tillagas med stor kärlek och omsorg av välutbildade och erfarna kockar.

...