VÄLKOMMEN TILL DOLCE VITA

Pizzeria på Kungsholmen

När du kliver in på Dolce vita (”Det ljuva livet”) på Kungsholmsgatan 16 vill vi att du ska släppa alla måsten och bara njuta av livet för ett tag. Du märker det redan på miljön i restaurangen, där du förflyttas till Italien med allt vad det innebär. Nedtonad belysning, tända stearinljus och mysig inredning gör sitt.

När du sedan känner doften av vällagad italiensk mat och hälsas välkommen av någon av våra trevliga servitriser eller servitörer kommer du att känna dig genuint välkommen. En titt i menyn berättar att du kan välja på massor med delikata rätter och riktiga italienska kvalitetsviner. Du kan välja på kött eller fisk, pasta, sallader eller någon av våra utsökta pizzor. Har du svårt att välja så kan vi hjälpa dig med några speciellt framtagna menyförslag.

Självklart finns det en barnmeny och härliga italienska desserter efter maten. Och såklart en perfekt komponerad espresso om så önskas.

Varmt välkommen till en italiensk helkväll på Dolce Vita – din pizzeria på Kungsholmen!

...

Klassisk italiensk pizzeria

Redan 1984 slog vi upp portarna på en äkta italiensk pizzeria på Kungsholmen i Stockholm. Visionen, då som nu, är att servera äkta italienska rätter med mycket kärlek i en klassisk italiensk miljö. För alla sällskap, stora som små.

När du besöker Dolce Vita vill vi att du ska få en härlig helhetsupplevelse med utsökt italiensk mat och hög service. Vi vill att du, precis som i Italien, tar med dig familj och vänner till oss för en trevlig helkväll med stor glädje för alla sinnen.

Våra erfarna, välutbildade och trevliga kockar är experter på läckra italienska delikatesser. Vi garanterar vällagad mat av professionella kockar av råvaror av högsta kvalitet. På vår pizzeria på Kungsholmen kan du välja på utsökta rätter med pasta, kött, fisk eller vegetariskt, eller självklart någon av våra äkta italienska pizzor.

...